22 Şubat 2022

star trek: discovery s04e09:

 Rubicon

--- spoiler ---

.bu kadar boş beleş dizi görmedim, tüm insanlığın kaderi tehlikede bu geminin önüne geçerek durduruyor. her zaman ışınlama çalışmıyor, normalde yaklaşıp hemen aldırabilirler aslında, yok bir türlü olmuyor. hep aynı geyikler yani.

.bir de güya anlaşarak bitiriyorlar ama yanındaki bilim insanı bombayı bırakıyor, ulan bunun önlemini nasıl almazsın, hadi bombayı attı diyelim, bir işe yarasın, yok efendim solucan deliğinin diğer tarafındaymışmış, şaka gibi yani.

.göreve başka gidecek adam yok yine karın ağrılıyı gönderiyoruz, nasıl olmaz? hadi discovery gitmek zorunda başka kaptan mı yok? saru gitsin en kötü? o da çok yakınmış, diğer karıyı yanına veriyorlar, ulan madem onu gönder sadece bombayı atsın gitsin.

.tabii bu kadar terane yaptılar ama korkacak bir şey de yokmuş, aletlerini yok ettikten sonra bu arkadaşlar tekrar hiçbir şey yokmuş gibi yenisini gönderdiler, ilk karşılaşma dediler bir de buna, şakadan şakası, aşırı.

arada saru doktordan karı tavsiyesi aldı, daha da saçmalamayazlar derken yapabiliyorlar, en azından bu konuda şaşırtıyor.

--- spoiler ---