22 Şubat 2022

peacemaker s01e07:

 Stop Dragon My Heart Around

--- spoiler ---

.babasını öldürmesini beklemiyordum. pat diye öldürdü. sahne çok iyidi. vigulante hala espri yapıyor, kendisi de ağlayabilen bir insan ama teselli etmesi bile komikti, garip bir dizi aslında, bu bağlamda...

.kavga sırasında kartal arkadaşımıza darbe geldiydi, yerde kaldıydı, onu veterinere getirmişler hemen, baygındı. başında dualar ediyordu. ulan ben böyle sahnelerden etkilenirim, derken kartal uyandı ve sarıldı. ağlattılar, şu dizide ağlatır mı insan? neyse sonra  selfi çekiyor dallama, hiç duyguları yok bunların, komik sayılır da neyse.

.büyük olaylar oldu, kelebekgillerdene bunlara yardımcı olan arkadaşı gelip öldürdüler. içindeki kelebeği de öldürdüler, öldürmese belki devam edebilirdi. sonra yeşilli eleman geldi, ağızlarını burunlarını kırıyordu ama yine bayıltıp paketlediler, elemanın hali komik diye öyle arada gelecek galiba. cipsle besleniyor arkadaş.

.uzaylı istilası sırasında babası meselesine niye böyle girdiler bilmiyorum. eskiden olan olayda bu elemanı nasıl suçlar? veletleri dövüşe zorlamışlar, dövüş sırasında bir tane çakmış kardeşi ölmüş. aralarında bir husumet  yok, bir şey yok. böyle saçma bir olay yani. aşırı duygusala bağladılardı ama altında saçma bir şey çıktı.

.inek dedikleri arkadaşı da gördük, baya uzaylı memeli inek gibi, böyle şey mi olur? zaten uzayda seyehat edip insan bedeni ele geçirebilecek arkadaşlar yiyecek için neden böyle bir canlıya bağlı kalsınlar ki? orada bir saçmalık var ama ineği öldürme görevi olacak, nerden baksan komik.

--- spoiler ---