21 Şubat 2022

star trek: discovery s04e08:

 All In

--- spoiler ---

.dünyanın en kötü dizisine devam, sezonun bitmesine az kaldı. çok gelişmiş uygarlık sadece enerji toplamak için burada gezegenleri yok ediyormuş. adamların silahı bile değilmiş, bundan bahsediyorlar. hala galaksi falan diye düşünüyorlar ama diğer galaksilerde o kadar gelişmiş uygarlık olması zaten saçma ya hadi oldu diyelim neden ortalığı yıkabilecek bir aygıtı burada kullansın ki?

.poker sahnesi falan çok saçmaydı, kazanacağını bildiği için takip cihazı koymuş, diğerlerinde de hiç sinyal algılayıcı yok, fark etmemişler. yerini öğrendiler iyi güzel de zaten koordinatları vermemiş miydi? uzakta patlatacak halleri yok ya?

.bu süper bilim insanı sevdiği bir arkadaşına ulaşmak için bunu yapıyor. adamın yaptığı bu olay paralel evrenlerle alakalı ama bu düşman başka galaksiden, aşırı saçma değil mi?

.dövüş sahnesi de eklediler, bahisler 45 katına gelene kadar beklediler sonra dövüştüler, böyle bir şey yasak değil mi? adamın kendi kumarhanesinde böyle bir şeye izin vermesi de çok saçma.

.kumarhanenin sahibini angel dizisindeki şeytan arkadaşa benzettim, hem makyaj öyle hem konuşma öyle hem de karakter öyle geldi bana ama tabii alakası yoktur. böyle bir çağrışım işte.

--- spoiler ---