20 Şubat 2022

peacemaker s01e06:

 Murn After Reading

--- spoiler ---

.bölüm sonu komik değildi lan, ölen adamların başında üzgün taklidi yapıyor, baya hastalıklı bir şeydi. bu ne diye şaşırdım yani. bunu yapan adam insan mıydı? içine tekrar kelebek girdi, murn dedikleri arkadaş çok iyi bir insanmış ama bu elemanla niye çalışmış?

.polisleri güya öldürmüyorlardı ama öldürdüler. kelebekten bilgi almaları komikti. vigulante yine sağ olsun güldürdü ama sırtına sardığı kavanozun kırılacağı belliydi zaten, asyalı dedektif karıyı buldu, ondan da bir sürü kelebek gelip polis teşkilatını ele geçirmiş oldular. 

.murn buna karşıymış, dünyaları yok oluyormuş. insanlara bulaşmak mı istemiyorlarmış? kelebek yerine stargate serisinde solucanlar vardı, benzer mantık ama kendisi de bir tane katili ele geçirmiş. şişko karıyı en son yakalamıştı, bölüm oradan devam etti. bir şey olmayacağını zaten anlamıştık. sarışın kadın da geldi, patlamadan sonra zarar görmemesinden anladıydım, bana anlattı dedi. sakallı da biliyormuş ama duymamazlıktan geliyormuş.

.besin kaynağını yok edince kendisi ölmeyecek mi? nasıl bir plan yapmış anlamadım ama şimdi tüm polis teşkilatına karşı savaş yapacaklar, bir anlamda uzaylı savaşı olacak ama hani bunlar farklı bir şey istiyordu? yeşil arkadaş böyle demişti. cama niye barış simgesi çizdi? onu da anlamış değiliz, böyle yarım yamalak yapmazlarsa iyi olacak.

.günlükte zaten tüm suçların itirafı varmış. bunu da zenzi karı annesine güvenerek evine yerleştirmişti, bu kadarını çözer umarım. biraz saçma oldu yani.

.kartal süperdi bu bölümde, hem oyun yapıp nerdeyse yakalanmalarına sebep oldu hem de kaçışta baya bir yardımcı oldu.

--- spoiler ---