7 Şubat 2022

star trek: discovery s04e05:

 The Examples

--- spoiler ---

.dünyanın en kötü dizisi herhalde, gezegeni yok eden bir olayı bu iki salak araştırıyor, arada yatak sohbetine ve bozulan psikolojilerine dönüyorlar. 930 yıl ileri gitmişler, neymiş stres altındalarmış, şimdi aniden yok olabilirlermiş, falanmış filanmış, bu nedir lan?

.bir tane çok zeki biri geliyor, uzay gemisi içinde solucan deliği yapıyor, çok tehlikeli oluyormuş, kalkanları düşecekken saru hemen iptal ediyor, son saniyeye kadar bekletiyorlar, pat diye müdahale ediyor, bu nedir? komik bile değil. manasız tamamen.

.bundan daha da manasızı bir uyduyu kurtarmaya gidiyorlar, bin kişi mi ne var? yaktığın benzine değmez, öyle söyleyeyim, neyse bunlar gidiyor. hapishanede adamlar varmış, 6 tane mi ne! kaptan ve yavuklusu bunları kurtarmaya gidiyor, bir sürü olay yaşanıyor, ortalık patlamadan geçilmiyor, varıyorlar geliyorlar, içlerinden biri gelmek istemiyor, bu nedir oğlum? cezasını çekecekmişmiş. aşırı saçmaydı.

.bir de öldürdüğü adamın ailesini bulup aleti veriyor falan, işi gücü yok bunlarla uğraşıyorlar. sığınmacı kabul etmişler de öyle bir şeyler. book adamı bıraktıkları için fazla içerliyor, zeki adamın ensesinde bir şeyler görüyor ve oralarda saçma sapan bölüm bitiyor, yazık gerçekten.

--- spoiler ---