5 Şubat 2022

resident alien s02e01:

 Old Friends

--- spoiler ---

.çok absürt bir hal aldı ama yine de tatlılar. geçen sezon bitiminde oğlan eve dönmek istemiş, tartışma çıkınca da kaza çıkmış, oğlanı korumuş, dünyaya çakılmış, biraz hafızasını da kaybedince iyice komik oldu. baştaki sahnelerden, konuşmayı öğrendiği sahneye gönderme yaptılar, baya komikti zaten.

.hafızasını ahtapot tazeledi, o muhabbet de gayet hoştu. hayvanı kurtardı sonunda. insan olmak istiyor mu istemiyor mu? duygular meselesini biraz saçma yapıyorlar ama komik. zaten bu sadece görüntüde değişmiş olması gerekirdi, ona hiç girmiyorlar.

.doktorun bedeni, dövüş kısmını falan da çözdüler aslında ama yine de çok fazla bir ilerleme sağlanmadı, öldürdüğü ortaya çıksa ne olacak? kaçtır aynı şeyi yapıyorlar.

.velet uzay gemisini asta'ya gösterdikten sonra küçük kızın tepkileri çok iyidi. bu türbanlı karakteri nasıl soktular hala bilemiyorum ama çok acayip gerçekten.

.mekanda beyzbol maçı falan oldu, elektrikleri kesince dağıldılar, gemi çalışmayınca üç topa çevirdi, suya dönüştürüyormuş. güzel teknoloji aslında ama tabii sallıyorlar.

.belediye başkanı ve karısı olayını da uzattıkça uzatıyorlar, adam dövdüler diye azmış bunlar, devamlı sevişiyorlar falan, komik sayılır aslında.

.oğlanın böğründe kıllar çıktı, onun da sebebini bilemiyoruz ama bölüm oralarda bitti. çocukla arkadaş olacaklarını söylemiştim zaten belliydi, kırıcı bir arkadaşlık ama yine de hoş.

--- spoiler ---