5 Şubat 2022

star trek: discovery s04e04:

 All Is Possible

--- spoiler ---

.son dakika kurtuluşlara devam ediyorlar, bir şey olduğu yok dizide hep aynı hikaye. şimdi tilly denen kızıl şişko da diziden ayrıldı diye umuyorum, öğretmenliğe mi dönecekmiş? kaptan maptan yapıp attılar, saru da kaptan yamağı oldu ama hala kaptan diyorlar, böyle salak dizi mi yapılır abi? niye bu kadar değişti kaptan? ne alaka?

.ni'varlı arkadaşlarımız federasyona katılmak istiyormuş, uzunca süre müzakere yapmışlar ama son dakika olay çıkartıyorlar, bu nedir? aşırı saçma. bir de michael ve saruyu çağırıyorlar, istihbarat almış da bunun için çağırmış da yersen yani.

.koskoca federasyonda işler buna kalmış. bir de kendileri çözemedi. michael aracılık yapınca çözülüyormuş, geldikleri süper zeki nokta da bu yani. kaptan olması yetmedi koskoca ırkı bir arada tutacak arkadaş oldu, ikna olduysanız tamam yani.

.bir de saçma sapan olay yaratalım diye acemileri dandik bir göreve götürürken başlarına olay gelir, takım değillerdir ama takım olurlar ve son dakika kurtulurlar, birbirine eziyet etmiş ırkları da aynı ekibe koymuşlar, bu nasıl kafaysa artık. sonra bir şey öğreniyor affediyor falan, aşırı saçma.

.saru ve vulcan başkanı yakınlaşması komikti bir tek, o yüzden tek artı bir puan verdim. daha kötüsü de olacak yani belli.

.book meselesini çok uzattılar, tamam yasta masta ama abi bu kadar uzatılır mı? doktor desen herkesle konuşuyor bir tek o var sanki.

.kızdan dönme arkadaş da öyle iğrenç bir kılığa girdi ki görünce midem bulanıyor, nedir bu kadar? bu kadar göstere göstere dönüştüremezsiniz abicim, tiksinç bir tarafı var.

--- spoiler ---