5 Şubat 2022

star trek: discovery s04e03:

 Choose to Live

--- spoiler ---

.dizi bölümlerinde genelde düşük puan pek yok, sebebi de çok bariz. puanlar düştükten sonra zaten diziyi bırakıyorum ama bu salak diziyi mecburen izliyorum, hem star trek evrenine saygımızdan hem de başka izleyecek uzaylı dizi kalmadı.

.buna rağmen cidden çok salakça ilerliyor. şimdi durduk yere bir türü kurtarmak için yıldız filosu subayını öldüren bir vulkanlı ninja ile karşılaştık, bu ninjalar var mıydı? anası da ninja çıktı ya, çok salak saçma bir şeye çevirdiler. ulan istese verecekler gelip adam öldürüyor, neymiş gizli kalması gerkirmiş de ondanmışmış, çok saçmaydı.

.empatın acısı da saçma gelmeye başladı. koskoca gezegende sanki bir tane bunun acısı var, başka kimseyi göstermiyorlar, hep aynı görüntüler, hiç mi farkı yoktu bu arkadaşların? hiç mi yoklukları hissedilmedi. sorunu çözemediler, solucan deliği cart curt deyip vulkanlı bilim insanların olaylarına girdiler, bir şey tespit edemediler. sonra anılara daldılar, orada da iki damla gözyaşından sonra mevzunun olmadığı ortaya çıktı. durum bu kadar yani. sonra book denen arkadaş rahatladı. oldu be...

.michael kaptan rolünde inanılmaz eğreti duruyor. saru gelmiş ortalıklarda geziyor, çiçeklerine bakıyor. kızıl desen kafayı yemiş, aynı şeyleri tekrar ediyor, hepsinin kafa gitmiş yani sonuç olarak.

.bir de başımıza erkek mi kız mı belli olmayan tiplerin sentetik beden alması olayını getirdiler, ne alaka abi? bilinci aktarmanın yolunu nasıl buldunuz biraz açıklasaydınız bari.

--- spoiler ---