4 Şubat 2022

star trek: discovery s04e02:

 Anomaly

--- spoiler ---

.yine saçma sapan bölüm, bu sezon böyle çok kötü olacak, nasıl izlenecek bilmiyorum. zaten kırmızı üniforma da hiç olmamış, star trek bu değil, naptınız arkadaş?

.kaptan rolünde de hiç olmadı. saruyu getirdiler, yerleri değiştirdiler, ne lan bu? yer kapmaca mı? sonra şimdi kişisel düşün falan diyor, aşırı saçmaydı. book ile ilgili zaten aşırı saçma olaylar oldu. gemisini her türlü kullanıyorlar, iyi güzel ama nereye gitti olay?

.mevzuyu çözmek için hayatını tehlikeye attı. yer çekimi dalgalarında sörf yaptılar, iyi güzel derken kurtuldular, verileri de getirdiler, neye bağlayacaklar bilmiyorum. kara delik falan dediler ama alakası yok, tüm evreni etkileyen bir şeymiş, herkes birlik olup bir şeyler yapmak istedi, durum bundan ibaret.

.gay doktorumuz da hologram olarak ortamdaydı, hologramların kütlesi falan var. diğer tarafta sentetik beden yapıyorlar, ne diyeceğimi bilmiyorum artık bu kadar saçmalanmaz.

.bu ikisi pek iyi anlaşamıyormuş, book devamlı bir şeyler görüyor falan derken yine bakıyorsun bir şey olduğu yok, kurtulmuşlar falan filan olmuş, bitmiş gitmiş olsun.

--- spoiler ---