4 Şubat 2022

resident alien s01e08:

 End of the World as We Know It

--- spoiler ---

.bacağının kesilmesi ile bölüm sona erdi. güldürüden çok drama boğdular aslında, yine de tüm dünyayı yok edecek arkadaşın dönüp dolaşıp insanların yardımına muhtaç kalması olayına girecek gibi görünüyorlar.

.buzun üstünden aşağı düşmüşlerdi. ilk fazla bir şey olmadı ama buz iyice kırılınca bizim harry yaralandı, yaralanınca kendini saklama kabiliyeti azaldı ve hemşire bunu gördü. ilk panikledi, sonra normal karşıladı.

.bacağını dağladı, nefes borusu tıkanmış, onu açtı. biraz ikinci el ve dişler komikliği yaptılar, sonra diğer kadın bir şekilde bunları kurtardı ama tipini görmemesi gerekiyordu, bunu hastaneye götürüyoruz ayağına güzelce giydirip babasının mekana götürdüler, oradaki karşılama da iyidi aslında, sonra bacağını keserken bölüm bitti.

.belediye başkanı ile polis muhabbeti komik sayılır. belediye başkanının karısı ile ilgili muhabbetler de kendi çapında komik sayılır.

.esas olay uzaylıyı bulmaya gelen manyak yarının max'i bulması oldu. poster falan yaptıydı, son dakikada onu gördüler. işler iyice karışacak gibi görünüyor.

--- spoiler ---