4 Şubat 2022

resident alien s01e09:

 Welcome Aliens

--- spoiler ---

.şerif arkadaşımız özünde iyi bir insanmış. yardımcısını geri kazanmak için karoke yaptı, komikti ve başarılıydı, onu sevdim.

.kopan bacak geri çıkıyormuş. öyle bir şeyler olacağını tahmin etmiştim. uzaylı dostları, küçük çocuk, türbanlı küçük kız ve hemşire başına gelecekleri bilmiyor. hepsine iyi davranıyor, onlar da yardım ediyor ama dünyanın sonunu getiriyorlar, tabii ki böyle bir şey olmayacak ama güzel yapmışlar bu muhabbeti.

.eksik parçayı bulmak için uzaylı toplantısına gittiler, orada antik uzaylı kuramcısı dik saçlı arkadaş vardı. yine aynı şekilde konuşuyordu, oynamasını değil de kendisi olmasını istemişler herhalde. garipti, komikti.

.meşhur bir abimiz de uzaylıları gören arkadaş olarak ortaya çıktı. bunu gördü ama bir şey yapamadı. boynunda izleme cihazı varmış, onu aldı, bombayı tamir edecek ama patlatmayacağı kesin. bu arkadaşın hikayesini de başta gösterdiler, bir sürü uzaylı dostumuz varmış.

.max'in ailesine ziyarete gelmişlerdi. eleman odasına gizli kamera koymuş, uzaylı parçasını aldıydı, onu buldu, odasını karıştırdığını falan gördü, bu velet tek başına bu kurumu çökertir ama şimdi kendi aralarında komiklik yapacaklar. sabun muhabbeti baydı ama oradan devam ediyorlar.

--- spoiler ---