13 Şubat 2022

resident alien s02e03:

 Girls' Night

--- spoiler ---

.kadın hakları ile ilgili aşırı zorlama bir bölüm yapalım demişler, tabii ki hiç olmamış. zaten devamlı başkasının vücuduna girme olayı olacaksa ne olacak böyle? gemisinin gücünden dolayı böyle yapabiliyormuş da falan filan sıkıştırıyorlar. anten için karının vücuduna girip komiklik yapmışlar.

.bir tek flört sahneleri biraz komikti, o da çok uzun sürmedi. elemanın normal insan modu komik olabiliyor, en azından normalleştirmeye çalışıyor ama zor yani.

.asta'nın buna ayar verişi, sonra küçük veledin gelip ayar verişi, sonra da yes ma'am falan demesi tabii ki de hiç olmadı. türbanlı kızı zeki yapmışlar, işleri çözen bir arkadaş, iyi güzel de bu kadarı fazla, hemen nasıl anladı? veledin hali de komik olacakken aşırı saçma oldu.

.geçen bölüm adamı öldürmekten tutuklamaya geldiler, bunu da şimdiye kadar hiç yapmadıkları beyin müdahelesi ile geçiştirdiler, asta bana niye yapmadın diye sordu, o zaman yalnız kalırdım falan dedi, saçma lan, niye böyle şeyler yapıyorsunuz ki?

.kızlar gecesi desen ayrı bir saçmaydı. erkekler fazla ücret alıyor diye belediye başkanını yatağında ziyaret ediyorlar, sonra da helikopterden bildiri dağıtıyorlar, çok dağıttılar kendilerini üzdüler.

--- spoiler ---