12 Şubat 2022

raised by wolves s02e03:

 Good Creatures

--- spoiler ---

.yaratığı öldüremeyeceği belliydi, çok çabuk bu olaya geçtiler. kuantım abimiz olaya onay verdi mi? ona hiç gelmediler. bu yaratık emmek istiyor, kabaklarla beslenmesi mümkün değil. şimdilik böyle gösterdiler, ilk sezonun kıyameti getirecek arkadaş evcil hayvan oldu. böyle tasvir ediyorlar, biraz saçma yani.

.baba desen gitti dövüşe katıldı. kemiklerini bulduğu arkadaşı canlandırmaya çalışıyor. esas yaratık o çıkacak sanki, değişik bir olayı var. android kanı ile canlanıyor kendisi, kendinden verdi ama yetmedi. gizli saklı iş yapıyor ama koskoca güven bunların hiçbirini görmüyor.

.veletleri kandırdı diye umuyorum. bir yere kadar müsaade etmiştir. paul denen salak çocuğa faresini verdi, sonra yapacaklarını söyledi. direkt adama götürdü. bölüm orada bitti, devamında büyük olasılıkla böyle bir şey olacak.

.bir de esas bu adamın gücü nerden geliyor, sol denen buna bir şey mi yaptı? izlerin sebebi vardı, bir şeyler olduydu ama baba ile kapışırken aletten hiç etkilenmedi ve baya güçlüydü, bunun sebebini bilemiyoruz.

.android kız için bu kadar olay olması da saçma, veletlerin ve ergenlerin dizisi şeklinde giderse zaten sıkıntılı, campion muydu neydi, o arkadaş normalde söylerdi ama android'e bir şey yaparlar diye söylemedi, zaten mekanı bulup oyun oynadılar, android'e empati falan yapıyor. yavrum ya...

.dağın tepesine kadar tırmanma olayı iyidi aslında. biraz diğer tiple muhabbetler, tam öldürecekken öldürmemeler de beklendiği gibi oldu. et obur değilmiş dedi ama ne alaka? kesin mi? diğer tarafta doktor kadına test yaptırdılar, o mevzuyu biraz anladı. kandaki eksiklik de büyük olasılıkla olay çıkacak demek oluyor.

--- spoiler ---