12 Şubat 2022

peacemaker s01e01:

 A Whole New Whirled

yeni bir dizi ama niye başladığımı ben de bilmiyorum. the suicide squad filminin devamı gibi yapmışlar, o bakımdan ilgi çekici ama filmin en komik karakteri bu değildi ki? niye bunun üzerine dizi yapmayı uygun görmüşler anlamadım. tamam kendince bir komikliği mallığı olabilir ama bir diziyi hak etmiyor gibi. üzerine şişko ve zenci lezbiyenler eklenince hiç olmamış, kim bu dizilere bu puanları  veriyor bilmiyorum. henüz gülmediğim için puanım çok düşük ama ilerde güldürebilirler bir ihtimal, bakalım artık, izleyeyecek tükenince buna kaldık.

--- spoiler ---

.en son boğazından vurulup bina üzerine düşmüştü, ondan sonra bir şey olmamış gibi hastaneden taburcu oldu. bu arkadaşın özel gücü nedir? neden ölmüyor? onu da anlamış değilim. albay denen arkadaşı da öldürmüştü, kötü karakterdi nerdeyse...

.belki ölmemiştir ama fark etmez, hapisten kaçıyor, koşa koşa gidiyor. sonra tipler bunu bulup yeni görevler veriyor, durum bundan ibaret.

.babası ve kartal biraz komik olabilir. yeni bir maske verdi, onunla düzüştüğü kadını yok etti. neden baştan düzüştün peki arkadaş? komiklik olsun diye bir de karoke sahnesi eklemişler, pek de komik bulmadım.

.ekip desen zaten ayrı bir komik değil. belki esas karı dövüş tekniği ile fena değil, bar sahnesi fena olmayabilir ama gerisi hiç ilgi çekici değildi.

--- spoiler ---