10 Şubat 2022

raised by wolves s02e02:

 Seven

--- spoiler ---

.yılan olayı ile başımız belada. bu arkadaş dünyaları yok edecekti hani? öyle kendi başına dolanıyor, kimseye de bir zararı yok. nasıl ortaya çıktığını hala anlamadım aslında, bu nasıl hamile kaldı? nasıl doğurdu, niye ölmedi? niye öldürmeye çalışıyorlar?

.aynı zamanda kehanetteki kılıç da bu olabilir diyorlar. diğer hepsi öldürmeye çalışıyor. anne öldürülmesi konusunda kararsız ama devasa silahı sırtına takıp takibi sonlandırmak üzereydi, bölüm oralarda bitti. öldüremeyecek o kesin ama araya campion denen velet girecek, her daim uyuzluğuna devam ediyor. hem android seviyor hem sentetik yılan seviyor.

.sol'cuların android'i bu veletleri kandırdı. oğlan çocuklara ufak bir kız çocuğu şeklinde android ile gelmiş oldular, birbirlerinin farkındalar ama yine de saçma oldu. paul denen velet zaten arızalı, sol'e inanıyor, bulduğu şeyi teslim etti diye ortalığı ayağa kaldırdı.

.bunların hepsi geçen bölüm sonunda tehdit eden arkadaşın anne tarafından cezalandırılması sonunda oldu. güven abimiz, cezayı böyle kestirdi, anne iyice yumuşak olmuş, gözler varken patır patır insan öldürüyordu, şimdi iki dayağı zor attı.

.sonra dövülen arkadaş mekandan kaçtı, marcus ve diğerleri ile karşılaştı, bunların cemaate girdi, bu tipler de kendi aralarında aile olacağız hesabı kaynaşacaklar, diğer tarafta karısı sol'ün sinyalini tespit etti, bu gezegenin ekvator kuşağına mı ne sinyal pek gelemiyormuş. mevzu bundan ibaretmiş, ilginç olabilir bu...

.hemen topluca hareket ettiler, yetmedi hemen arkadaşları için radyasyon almaya karar verdi. tank'ı durdurdular, içindekileri öldürmeyeceklerdi ama öldürdüler, üzerine gömdüler, derken yılanı gördüler, bakalım nereye varacak olaylar, ilginç olabilir.

--- spoiler ---