8 Şubat 2022

resident alien s02e02:

 The Wire

--- spoiler ---

.dizinin kıvamı kaçıyor, abartı işlere geçtiler. bilim-kurgusu falan da öyle oldu. bir demir top atıyor, barınak yapıyor, diğer demir külçeyle oğlan oynadı diye kıllanıyor falan, nedir lan bu?

.yine de eğlenceli ama asta ile muhabbetleri de bayacak, dünyayı bu kadın için yok etmemişti. şimdi diğerleri gelmesin diye irtibat kurmaya çalışacak, zaten irtibat kurunca ortaya çıkmayacak mı?

.şerif ve yardımcısının olayları da aşırı oldu. birlikte emlakçıya falan gidiyorlar, bu doktorun olayları yaptığı ortaya çıktı sayılır, bölüm sonunda tutuklamaya geldiler, bu sefer de asta görüntüsüne geçmiş, elindeki topu eritti, bunun için değer miydi peki? bu da o kadar olmadı yani.

.dünyayı yok ettiği rüyasında barmen kadın zombi kılıklıydı, bu kadın komik sayılır ama garip bir tiksinme yaratıyor bende...

.belediye başkanı ile karşılaşması da benzer şekilde oldu. bir de tur düzenliyorlarmış. bir tane ayak bulundu diye katilin olduğu kasaba diye turist falan geliyor, yok sakinmiş de yok suç işlenmezmiş de, geyik hepsi. uzaylı ortaya çıksa olay olur zaten.

.kaçırılan doktor ve siyah giyen arkadaşlar nerde? neden bir şey yapmıyorlar? gemiyi alıp gitmişti, hiç mi radar yok arkadaş, bu da hiç olmadı işte.

.poker muhabbeti fena değildi. arkadaş edinsin diyor ama pek olmuyor. dudak okuma olayı ve veletlerle muhabbet de fena değil ama ne bileyim, tadı kaçmasa bari, dizi kalmadı.

--- spoiler ---