19 Şubat 2022

peacemaker s01e04:

 The Choad Less Traveled

--- spoiler ---

.bu diziden pek beklemiyordum hem eğlenceli hem de konuları güzel geliştirdiler. baştaki zenci tip de kelebekmiş. kelebeğin ne olduğunu anlamadım. yeşil küçük adam zaten sana anlattıkları gibi değil dedi, ne olduğu anlaşılmadı. kelebeği de öldürmemiş zaten, o da bir şeye çıkacak herhalde.

.küçükken babası adam öldürmüş, kardeşinin ölümüne sebep olmuş. bu kadar salak bir kahraman nasıl olacak o ayrı ama en iyi arkadaşı çok daha iyi aslında, gidip öldürecekti ama öldüremedi. sonra da her şeyi mahvettim diye ağladı falan, garip bir eleman, en iyi karakter o resmen.

.dans mevzularına niye bu kadar bilmiyorum ama bu arkadaşın dansını beğenmiyorum, komik ya da estetik gelmiyor, özel yapmışlar orasını anladım ama yine eh işte.

.yeşil elemanla dövüşmesi iyidi, tam kazanacaktı ama salak lezbiyen geldi öldürdü. bu karı da kötüymüş, zaten kimseyi umursamayan baştaki zencinin kızı, babasını öldürsün diye en iyi arkadaşını gaza getirdi, hiç olmadı yani.

.hapisteki babası ile konuşması da yürek burkucuydu. öncesinde zaten babası hakkında biraz malumat verdiler, sonra benzer muhabbetler oldu, garipti. en iyi arkadaşı içeri girmek için komiklik falan yaptı, o da iyidi.

--- spoiler ---