17 Şubat 2022

peacemaker s01e03:

 Better Goff Dead

--- spoiler ---

.evet sonunda güldürdüler, kraker atma sahnesinde güldüm. yeni tipi hemen öldürdüler mi bilmiyorum ama minik arkadaşın dövüşü de güzeldi. sonra beynine vura vura bayılttı. peacemaker'ı tokatladı, arkadaşının parmağını kesti, hepsi komik sahnelerdi.

.bir de kelebek dedikleri uzaylıymış. o da iyi oldu. insanı öldürdükten sonra içinden uçarak kaçtı, çok acayip olmuş, güzel yapmışlar. mevzuyu güzel bağlayacaklarsa eğlenceli olabilir. eleman çoluk çocuk demeden öldürürüm diyordu ama öldürmedi. arkadaşı geldi, o öldürdü.

.görev muhabbetleri de fena değildi. kadın arkadaşımıza bakıp dalmaları, arkadaşının oradan hoplaması, önesindeki çöp bidonu muhabbeti dahil hepsi fena değildi.

.lezbiyen olayı komik değil ama tiplerin birbiri ile konuşması komik, görev fotoğrafları içinde karısının organı muhabbeti, tepkiler falan hafiften güldürebilir. arkadaşın tiplemesi çok abartı ama yeri geliyor güldürüyor artık.

.kartalı unuttular bu bölümde, babasını da unuttular. diğerleri görev içindeydi zaten, senatörü öldüreceğiz diye başladılar ve olaylar öyle gelişti. argus'a yine gönderme vardı. patlayıcıyı niye yaladı onu hala anlamadım.

--- spoiler ---