14 Şubat 2022

it's always sunny in philadelphia s13e06:

 The Gang Solves the Bathroom Problem

--- spoiler ---

.izlemeye kıyamıyorum derken izlemeyi unuttum gibi oldu. aslında ondan değil, başka sebeplerden bırakmış gibi oldum ama unutmadım tabii ki, nasıl unutalım adamlar bir harika. bu bölüm fazla detaydı aslında, çok fazla da güldürmedi ama yine de hoştu. özlemişim.

.tuvaletlerdeki cinsiyet meselesine dokundurmalar yaptılar. mac'in gayliği muhabbetinden başladı olaylar, kadın tuvaletine giriyormuş. dee bu konuya itiraz edince mevzuyu çözmeden konsere gitmeyelim dediler, konser olayı da yalan tabii.

.charlie'nin küçükken kız kıyafeti giydirilip kadınlar tuvaletine gittiği ortaya çıktı. bu da ayrı bir olay, çocukluğu problemlerine yenisi eklenmiş oldu. komikti aslında da çok ağır adamlar.

.frank silahla kakasını yapıyormuş, en son dee'nin tuvaleti kullanma ihtimali yüzünden anlaşmaları bozuldu.

.dennis en son olayı hayvan mevzuna bağladı. cinsiyeti bir kenara bırakırsak nihayetinde hayvanız demeye getirdiler, biraz dokundurmalı bir söylem, arada mac'in konuşması da iyidi ama bu şekilde bitirmiş oldular.

.dee'yi azarlama olayları ya da birbirlerinin aniden boğazlarına sarılma olayları nerden baksan güldürüyor, biraz daha yavaş konuşsalar daha iyi olacak tabii.

--- spoiler ---