14 Şubat 2022

peacemaker s01e02:

 Best Friends, For Never

--- spoiler ---

.hala komik değiller ama aksiyonları fena olmayacak gibi. en azından bu şekilde ilerleyebilirler. esas eleman çok abartı olduğundan bana böyle geliyor olabilir. ağlama sahnesi falan neydi? komik olabilirdi ama bu kadar kafadan sakat efekti verememişler.

.kelebek olayı geçen bölüm düzüştüğü karıymış. ondan kaçışta ekipteki kadını aradaki, komiklikler yapmaya çalıştı, plakları falan alıp kaçıp atlama olayları da komiklik yapmaya çalışmışlar. hepsi mutant insan bunların galiba, mevzu oymuş.

.ekipteki arkadaşlar gelip kurtarmış oldu. düşe düşe indi aşağı. patlattığı yerdeki arabayı babasının üzerine göstermişler. neden böyle bir salaklık yaptığının açıklaması yok. babası tekrardan hapislere düştü, orada belli bir popülaritesi varmış. gösteri yaptılar resmen, oğlanın bundan haberi yok.

.kartal olayı hoş oluyor. böyle gidecek herhalde kartal işleri. en yakın arkadaşı olayı da inanılmaz saçma absürt bir şeymiş. maskesiyle takılıyor manyak herif, ağlarken geldiydi, sonra rehin aldığı kadınla birlikte grup seks olayına girmişler. oradan aldığı aygıtta elinde açıldı, hepsi yatakta falan, komik mi? nerden baktığımıza galiba, biraz gülümsemiş olabilirim.

--- spoiler ---