28 Şubat 2022

a discovery of witches s01e04:

 Episode #1.4

--- spoiler ---

.ergen dizisi bu yav, bir öyle bir böyle ama garanti ergen dizisi artık ikna oldum. adamın kendini kasmasına gülüyorum artık. karıyı aldı geldi anasıyla falan tanıştırdı, sonra ayrılacağız artık düzen böyle diye bıraktı gitti. kadın da ilan-ı aşk etti falan, daha dün tanıştınız oğlum ne oluyor?

.at sürdüler, el ele tutuşup öpüştüler ve gelinen nokta budur. zaten anasının karşılamasına bakarsan böyle kaynana olmaz diyerek ortamı terk etmesi gerekirdi, cesur kadınmış, çok saçmaydı yani güldüm bile.

.dizinin havası biraz garip, müzik de sıkıntılı ama ne bileyim cidden konusu çok kötüymüş. toparlamazlarsa bırakırım. büyü olayları falan güzel olabilir ama pek onla da uğraşmak istememişler, dans edip parlıyor sadece, biraz hareket gelse diyeceğim ama vampir hareketleri bile komik görünüyor, yapamamışlar ya da para harcamamışlar.

.cemaatleri, koseyleri artık neyse toplanıyor, durumu ancak anlıyorlar. türler arası bir ilişki karışık çocuklar doğmasın diye istenmemiş, bunu yapan da kendileriymiş ama şimdi böyle bir şey yapıyorlarmış. durum bundan ibaret. 

.bir de diana denen kadının anasını babasını büyücüler öldürmüş, büyücü cemaati en kirli cemaat herhalde, hepsi ayrı bir sıkıntılı, ayrı bir saçma. kötüydü yani. 

--- spoiler ---