28 Şubat 2022

raised by wolves s02e05:

 King

--- spoiler ---

.hala çok iyi gidiyor. yeni tip arkadaşın yüzü de kapalıydı göstermediler, bütün bölüm ayakta kaldı, bir şey söylemedi ama yine de çok iyidi. zaten bu yeni tip süper güçlü ile anne kapışabilir, onu sona saklıyor olabilirler. ne olacağı belirsiz.

.marcus'un cemaat çabuk dağıldı, yüzünü parçaladıkları android nasıl geldi hepsini parçaladı? hiç mi kod mod yok? nasıl hepsine karşı geldi? onu pek anlamadım ama güzel oldu. en son annesinin yüzünü parçalayıp astı, baya psikopattı. marcus'u hedef alması gerekirdi, tüm bunlar onun yüzünden olmuştu ama ona gelene kadar eleman yakalandı.

.geride bir tek kız kaldı, hepsi çok inançlı, eski arkadaşı ne yapacağına karar verecek, o şekilde bölüm bitti ama esas sol meselesi iyidi.

.velet ölecekti, yaptıkları hiçbir şey kurtarmıyordu. derken annesini öldüren kadın sol'e dua etti. kurtarırsan istediğin her şeyi yapacağım dedi. bir tane sülük görmeye başladı, denizdeki yaratıkta mevcutmuş, gittiler oradan sülüğü aldılar geldiler ve çocuğu kurtardılar, sonra sol'ün sesini duymaya başladı. sol uzaylı bir arkadaş, buralara sinyal yollayamıyordu ama herhalde sinyalini geliştirdi, iyidi yani.

.anne bu bölümde pek bir şey yapmadı, biraz işkence falan yaptı işte çok değil, geri plandaydı, baba'dan şüphelendi. diğer tiple kapışabileceğini buradan anlıyoruz. 

.ortamda yönetim boşluğu var. kimse görevde değil, bilyelerle çocuklar oynuyor. böyle toplum olmaz, ateistler de çok bozdu yani.

--- spoiler ---