3 Ocak 2022

yellowjackets s01e07:

 No Compass

--- spoiler ---

.bu zenci karı niye çamur yiyor? elini kim ısırdı? sıkıntısı nedir? ormanda da arkadaşı böyle görmüştü ama geçen bölümden kalan, bu bölüme geçen kısımda ağaçtaki kadın olarak göstermişlerdi, devamı gelmedi. temizlendi işlerine devam etti.

.şantaj yapan adamı yakalayamadılar. silahla kafasına ateş edeceği yere arabasına ateş etse daha mantıklı olurdu. öldürmesini istemediler ama bunlar yamyam ne alaka?

.ormandaki hikayede zenci birkaç kişiyle beraber yola çıktı. kurtların sesi uzakta yaklaşmazlar falan derken lezbiyen sevgilisini kurtlara yem etti. sopayla nasıl kurt öldürdü? onu da anlamadık ama bu yine hafizasını kaybetmiş ağacın tepesindeyken kız ölmüş. kafa gittiği için nöbeti de bırakmış olabilir, durumu neyse çözmesi gerekiyordu ama böyle kalmış. ilerlemiyor resmen.

.şişko hanımımız kocasını aldatıp adamı dolaba saklayabiliyor, sonra yalanlar uydurup adam evden sıvışabiliyor, kendileri ile dalga geçiyorlar ama ne gerek var? bu adamın şantaj ile ilgisi olabilir mi?

.misty salağı orman hikayesinde sırf koçun gözüne girebilmek için yola çıkmıştı, başına bir şey gelmediği belli ama günümüz hikayesinde haberciyi paketledi, babasını öldürmekle tehdit etti ve bu şekilde araştırmalar yapıyor. travis denen arkadaşın hesapları boşaltılmış, onu öğrendi.

.orman hikayesinde travis ile uyuz karı sevişememiş, oğlanın performans sorunları ortaya çıkmış, sebebini bilemiyoruz ama rahatsız ediciydi, gereksiz olması da cabası.

--- spoiler ---