21 Ocak 2022

star trek: discovery s03e09:

 Terra Firma, Part 1

--- spoiler ---

.bu nedir? salak saçma bir yere gitti olay. georgiou hikayesini onun evrenine taşımış oldular. hastalığına çare bulmak için canlı olmayan bir gezegene gidip orada oturan ve gazete okuyan bir abimizle karşılaşıp kapıdan geçtikten sonra buraya geçti, bu nedir lan?

.hiçbir açıklaması yok. oradaki hikaye bölümler boyunca devam mı edecek? yok hepsinin kötücül versiyonu var, michael böyleymiş de sanatçıları kör etmiş de makyajıyla birlikte çok kötüyüm ben edaları, birbirleri ile dövüşüyorlar falan filan çok saçmaydı be.

.bu terra olayını zaten hiç ikna olmadım ama bir de hikayeyi bunun içine taşımaları hiç olmadı. bir de anasına ihanet edecekmiş de anasını bunu işkenceye alıyor, öldürmek yerine bu olaya geçiyorlar, en son yakalanıyor falan komedi üstüne komedi.

.gösteri içinde gay doktorumuz bu işi yapacakmış, iki saniyede onu öldürüyor, diğerlerine güya göz dağı veriyor ama bir yere gittiği yok hikayenin, karıyı iyileştirmek için hayal olsa falan yine tamam diyeceğim ama bunlar bildiğin evren ve hikaye değiştirdi, bu saçmalıkları daha önce yapmışlardı, yandık valla. kim bilir ne kadar sürecek.

--- spoiler ---