9 Ocak 2022

star trek: discovery s03e05:

 Die Trying

--- spoiler ---

.şaka gibi bölümlere devam. yıldız filosunun mekanı buldular ama pek iyi karşılanmadılar, kendilerini ispat etmek için hasta sığınmacıların tedavisini buldular geldiler, koskoca bölümde olan buydu.

.mürettabatı ayıracaklardı. zaman yolculuğu zaten yasaklanmış ama evreni kurtarmak için yapmışlarmış, ne olduydu hala hatırlamıyorum ama herkes aynını söyleyebilir. zamanı bozmak için gelmediklerine ikna olsalar bile aslında bozdular.

.tohum olayı ve gemide kalan kadın olayı da gereksizdi, her bölümde bir tanesini bırakacaklarsa işimiz var zaten yarısı yarım yamalak çalışıyor, hala pilotumuz aksıyor. ne derdi vardı bunun? hala aynı tripler, geriyorlar boş yere. zaten bunların bir kemer takmadan oturmasına çok laf etmişimdir, hep aynı geyik, aynı efektler...

.michael fazla kendinden emin, koskoca amiral'e laf söylüyor, olacak iş değil bunlar ama işte dizinin esas karakteri olunca ufak şımarıklıklar yapıyorlar.

philippa mıdır? hologramlara göz kırparak ayar vermesi komikti ama sonra bir haller oldu, derdi neydi bunun? kimsesi kalmadığı için mi bu hale geldi? onun da dertleri ile çok uğraştırdılar, bitmiyor yani.

--- spoiler ---