28 Ocak 2022

resident alien s01e05:

 Love Language

--- spoiler ---

.tekrardan toparladılar. veletlerin hikayesinin böyle olacağı belliydi ama pek tatlı oldu. bir anlaşmaya vardılar, soruları falan iyidi. uzaylı olduğunu bilen veletlerle olay daha garip olabilir. nereye bağlarlar bilemiyorum ama çocuklara bir şey yapmayacağı belliydi, tepkileri komik olsun diye abartmışlar sadece.

.karısı meselesi de komik sayılır. ilk defa sevişmiş oldu, kadının bunu fark etmemesi çok saçma. sendeki değişiklik falan ne diyor ama eskiyi de gösterdiler, alakası yok yani. yakalanma yakalanmama meselesinden öte, biraz benzetmiş olsa neyse diyecektim, hiç alakası yok.

.yine de kadın gözünü karartıp sevişti, tepkiler komikti. öpüşmeyi yeni öğrendikten sonra bu olayı halletmesine de lafım yok gerçekten.

.çocuğunu terk eden hemşire olayı çok gereksiz. çocuk ortaya çıktı, babaya söyledi. o ara fedai gibi bekliyordu, fena değildi. güldürdü.

.barmen karı olayı da komik sayılmaz artık. karısı olduğunu fark etmedi, iki saat konuştuktan sonra adamın evine falan gitti, meh yani.

.olayın zehirleme olduğu anlaşıldı, şerif çok sevindi ama bu hikaye de bir yere gitmez. uzaylı yakalayacak arkadaşlardan da gelişme yok.

--- spoiler ---