23 Ocak 2022

resident alien s01e03:

 Secrets

--- spoiler ---

.ayarı tutturamadılar, umarım bu havada ilerlemez. bir kere öldürdüğü arkadaşın vücudunu bu kadar kolay saklayamaması lazım ama olayın bu şekilde ilerlemesi de o kadar komik değil. şerif komik bir insan ona lafım yok ama bu ne lan? polisiye olayı bari yapmayın.

.ayrıca zeki uzaylının yapmayacağı işler yapıyor, onda da yalpaladılar. gemisinin parçasını bulacaktı, çığ altında kalıyordu. veletle takılması da bu şekilde komik değil. belki onun komedisini yapalım demişler ama değil işte.

.türbanlı küçük bir velet getirdiler, dizilerde ilk kez böylesini görüyorum, ne alaka dedim. nasıl bir kontenjan varsa artık uzaylı gören çocukla takılan bir velet olacak ilerde uzaylımız ile maceraları olacak sanırım, komikle saçma sınırlarında gidip geliyorlar.

.ayak meselesi, dna meselesi falan inanılmaz saçmaydı, ulan komiklik yerine yapıyorlarsa yandık. bebeği sünnet edip derisini dna için yolluyor, nasıl ortaya çıkmaz? bebek dokusu ile ölü ayak dokusu bir olur mu? çok aşırı yani.

.bir de uzaylı dostları falan geldi galiba. uzaylı ile karşılaşan kovboy abimizi öldürdüler. hikaye anlatması, kitap yazması falan ayrı hikaye ama bir de böyle tipler var. geçen bölüm havada asılı duran ölü arkadaşı gören de bunlarmış. arkasını toparlıyorlar gibi. insanlarsa başka bir cemaat falan herhalde.

--- spoiler ---