15 Ocak 2022

hanna s03e06:

 Do Not Sleep

--- spoiler ---

.her sezon esas karakterlerden birini öldürecek gibiler. en azından gidişat o yönde. bu sezon marissa öldü. babasını da öldürdü neyse ki, bu yüzden güzel bir sezon finali oldu diyebiliriz. ayrıca esas erkek ile esas kız da kavuşamamış oldu, bu salak abbasla olmazdı zaten, neyse ki onu da toparladılar. hanna başka bir yerlere bilinmediği bir bölgede yaşayacakmış.

.dizi komple mi bitti bilemiyorum ama utrax olayı ifşa oldu, cia'nın diğer unsurları tarafından ortadan kaldırıldı, dünyadan çok fazla ses göstermediler ama hanna'nın hanna olmasına sebep olan proje artık yok. tabii kızlar var, bunlar ne olacak? onu açıklamadılar.

.lezbiyen kız mevzuyu çakmıştı. arkadaşı sandy'ye geldi. ilk yardım etti falan ama ormanda olaylar karışında sandy'yi vurmak zorunda kaldı. o da karnından vurulup uçurumdan düştü, suda sürüklenirken gösterdiler, devamı olsa köylü bulup iyileştirecek derdim ama ölmüştür herhalde.

.tabii sadece bu kadarı değil, diğerleri ne olacak? yerine başka bir gizli örgüt gelebilir, devamı gelecek mi? şimdi biraz araştırdım, bu dizi bitmiş ama hanna'nın hikayesi devam edebilir diyor, tabii bu dizi hanna olunca nasıl yapacaklar onu bilemiyorum.

.içerdeki zenci kadın kilit rol oynadı, marissa'ya yardım etti, şifreyi ethan'a götürdü, bir anlamda o çökertti, tüm övgüyü de kendisi aldı, o biraz garip oldu ama yine de çok kilit işler yaptıydı devamlı, onu bulamamaları çok saçma oldu.

.son sahneye tekrar dönersek bunlar yine yakalanmıştı. tam ölüm emri verilecekti ki marissa geldi. normalde ölüm emri bekliyorlar mı? teslim oldular diye mi böyle bir şey oldu? onu anlayamadım. en yakınındaki kadın bile 6 yaşındaki kızın idam emrini sorguladı, marissa gelip onu da öldürdü, babasını da öldürdü. aslında kendisi normalde vurulmazdı ama babası olunca biraz tekledi, o şekilde vurulmuş ölmüş oldu, nasıl olsa hikayeyi bitireceğiz diye böyle bir son uygun görmüşler, güzel olmuş ama...

--- spoiler ---