8 Ocak 2022

hanna s03e03:

 Nadiya

--- spoiler ---

.yine bir şekilde toparladılar. marissa yine yakalandı, bu sefer babası yakaladı. küçükken ne yaptığını göstermiyorlar ama iyi bir şey olmadığı kesin, adam böyle bir tipse nasıl buralara geliyor? nasıl yanına kalabiliyor? onun muhasebesini de yapacaklar herhalde. marissa neden bilmeden babasının işini yapmış? o hiç anlaşılabilir gibi değil.

.trende konuşurken dikkat etmesi gerekiyordu, hemen anladılar zaten. üzerine bilgisayarcı elemanın yakalandığını da anlaması gerekiyordu. koşarak kiliseye girmesi hiç olmadı. babası yanında iş teklif edecek de kabul etmeyince ne olacak? o önemli.

.sandy çıtayı yükseltti, hamile kadını öldürdü, bununla nasıl yaşayacak? bu kadar mı makine olmuşlar? bu kızlardan başka uyanan olmayacak mı? o da biraz zorlama olmaya başladı. hanna zenci istihbaratçı kadından yardım isteyerek sandy'yi buldu ama öldürecek mi? ne yapacak orası önemli.

.kadın son dakika kapıya bakmasa kurtulacaktı. bunun geleceğini de biliyorlarmış, hazırlanmışlar ama dakikasında kapıda bitti, nasıl denk getirdilerse o pek olmadı. kurtulsa da olmayacaktı ama sandy'nin üzerine gideceklerse onun için tasarlamış oldular.

.abbas'ın anası öldü hiç üzülmedi. üstelik kuşu almak için öldürdüler kadını, bu kadar kolay olmaması lazım ama oluyor işte. john içerde marrisa'nın babası ile anlaşma yaparak diğer tarafa geçmiş oldu, adam omurgasız sorun yaşamıyordur ama neyse ki hemen anladılar, abbas'ın olduğu yeri tuzak olarak kurtardılar. çocuğu varmış, onu da kurtarıp fransanın kırsalında bir yerde saklanacaklar. trendeki devrimci abimizden aldılar adresi, böyle de yardımsevermiş bu fransızlar canım.

.bu ikisi arasındaki aşk da çok gereksiz, zaten yaşları da çok uyumsuz, tipleri de çok uyumsuz bir de adamın çocuğu varmış. şimdi ortaya çıkışı bile komik aslında.

--- spoiler ---