5 Ocak 2022

hanna s03e02:

 Grape Vines and Orange Trees

--- spoiler ---

.abbas olayını hiç sevmedim. ne işe yarayacak bu velet? baştan kaçtığını göstermişlerdi, bulup yine birlikte kaçacaklar demek, ne anladım hanna'nın kaçmamasından? zaten yaptıkları plan iki bölüm bile gitmedi. amerikanın gizli servisini arkadan yönetebileceklerini mi düşündüler? çok saçmaydı, iyice saçma oldu.

.esas olayların başındaki psikopat arkadaş marissa'nın babasıymış. küçükken bir kötülük mü etmiş? yoksa çok mu zorlamış bilemiyoruz ama adamı görür görmez kustuğuna göre çok kötü bir şeyler olmuş. sonra karının nevri döndü, kendine gelemedi, kız kardeşini aradı babasını falan sordu, çok karışık işler bu bağlamda...

.babası da diğerlerinin acilen öldürülmesi kızının öldürülmeden getirilmesini emretti, tüm bu olaylar da hanna'nın güvenli eve gidip sevişmesi yüzünden oldu. bu kadar prof bir kızın bu kadar basit bir hata yapması olmadı .gönül işleri diyerek geçiştiremeyiz, diziyi bu şekilde çok kötü bir yere getirmiş oldular. bir şekilde yine ortaya çıkardı ama bu değil.

.tabii öncesinde yüzündeki yara yüzünden bir aksilik olduğu düşünülmüştü, ondan devamlı gözleri üzerindeydi ama sen güvenli evden elini kolunu sallayarak çıkarsan gelip bulurlar arkadaş, en azından gizli saklı bir şeyler olmalıydı, olmadı yani.

.john'u da çabucak paketlediler, o da kimseye görünmeden bilgisayarına koşuyordu güya ama olmadı. onun karakteri de hiç olmadı. elinde koz vardı şuydu buydu ama sanki iyilik meleği gibi her şeyi anlatmaya başlaması da çok saçmaydı. şimdi yakalandı ve konuşturacaklar, ne diyecek? bana komplo mu yaptılar diyecek?

.analistçi zenci kadının da iyilerin tarafına geçmesi ama kabul görmemesi saçma oldu. tabii son dakikada yine o günü kurtardı ama yine de güzelim dizi kötü bir yere gidiyor, bu bölümden sonra zor toparlarlar.

--- spoiler ---