2 Ocak 2022

hanna s03e01:

 Résistance

--- spoiler ---

.bir oğlan getirecekler, fransız abbas ismi, onunla birlikte kaçarken gösterdiler, sonra tekrar olaylar tesisin içinden devam etti. geçen sezondan devam edecek şekilde marissa ile birlikte tesisi yönetiyorlar, john bunlara ayak uyduruyor ama kimse nasıl fark etmiyor? bu kadar ajanın içinde nasıl olabildi bilmiyorum. kediyi bile öldürdü şerefsizler.

.reis dedikleri tipe ulaşmaya çalışıyorlar, bir fotoğraf çekti ama tam görünmüyordu, onun üzerinden gidecekleri yere hedeflerine kitlendiler. parise gelip bu elemanla tanıştı, tenhalara çekip öldürdü gibi yaptı. aşağı attıkları kimin vücuduydu? yakınca diş kayıtlarından falan çıkmayacak mı? zaman mı kazanmaya çalışıyorlar mevzu nedir? bu bölüm anlaşılmadı.

.amerika'nın başına dert olacak kişileri algoritma ile tespit edip suikast yapacaklarmış. adamlar bunla uğraşıyorlar, yeni sezonun konusu da bu, biraz saçma yani. bu tarz filmler vardı da ulan nerden biliyorsun? böyle bir teknoloji yok ki? keyfine adam öldürmek gibi.

.ajanların hepsini yolladılar, kızlara sonra kendi hayatları yaşayacakları söyleniyor ama hiç ihtimal vermiyorum. alakası bile yok yani. buna hepsi nedense inanıyor.

.geçen sezondan kalan hikayeyi, mia'nın çifte ajan oluşu ve clara'nın ölmesi falan hepsi yapıldı. sandy inanmadı, mia'yı takip ediyordu, son gece olay çıkardı ama ortaya çıkaramadı. eninde sonunda ortaya çıkacaktır.

.hanna hayata geri dönmek de istemiyor. savaşmaktan başka bir şey bilmiyorum diyor, bu şekilde mutlu mesut gidecek gibi, fena olmaz yani.

--- spoiler ---