28 Aralık 2021

yellowjackets s01e06:

 Saints

--- spoiler ---

.belli bir gerginlikte güzel gidiyor diye düşünebiliriz ama herhangi bir olay olmuyor. neden bu kadar zaman kurtarma gelmediğini anlatmıyorlar, yemeğin bitmesi de çok saçma, bütün geyikleri mi avladılar? en son avlanan geyiğin içi bozulmuş, bu nasıl oluyor? herhangi bir açıklama yok.

.aç karna sevişmelerdeler, onu da anlamak mümkün değil. adamlar ölecek ama sevişerek ölecek herhalde, sanki ormanda yaşamaya geçmişler gibi davranıyorlar, gram mantıklı değil.

.acayip işler arttı. seçime giden lez karının çamur yemesi neydi? bölüm sonunda ağaçtaki karı da oymuş, kanlı manlı bir şeyler içindeydi, bu karıda bir sorun var ama olay abartı, niye çamur yiyor? gözler mi döndü? vitaminsiz mi kaldı? ne oldu buna? açıklama yok, böyle gidiyor.

.en iyi arkadaşını afiyetle yemişler, üzerine oğlanı çalmış, üzerine bebeği olacak ama kürtaj olayına kendi başına girmeye çalıştı, rüyalar komikti, neydi bunlar anlamak zor ama gariplik olsun diye koymuşlar. bir de yedikleri kızın doğum gününe ailesine geliyor, ailesi kız daha zeki daha güzeldi göndermesi yapıyor, mevcut kocası tam tersi laflar ediyor, bu nedir?

.misti napmaya çalışıyor? muhabiri kaçırdı, muhabir seçime giden karının tuttuğu biriydi, ne oldu şimdi?bu karının amacı nedir? ne yapmak istemektedir? diğerleri hiç sevmiyor zaten de kartpostal herkese gelmiş, buna bile gelmiş ama en iyi arkadaşa gelmemiş.

.o da oralarda buralarda sürtüyor, adam gidince başka adama gidiyor, adam kadına gitti diye düşünüyor ama gitmemiş de olabilir garantisi yok. herkesin günahı boynuna artık.

--- spoiler ---