27 Aralık 2021

hanna s02e06:

 You're With Us Now

--- spoiler ---

.dizi çok kötü bocalıyor. hızlandırılmış şekilde hanna'yı eğitime aldılar, helen içlerine kabul ettiler ve bölümde hemen aktif göreve yolladılar, ha ihanet ederse diye hazırlıklıymışlar ama olsun yine de pek iyi olmuyor böyle, bir o taraf bir bu taraf.

.zenci salak kız gitmedi diye bu olaylar oldu, şimdi aktif görevde onunda kafası mı karışacak nedir? lez olan kız gözünü kırpmadan adam öldürdü ama bu gazetecilere suikast olayı çok saçma oldu. zaten kadının bu tarz işleri açıklayacağı belliyken, konsepte hakim iken iki tane yeni kız geliyor ve biri öldürüyor, dosyanın içeriğini bilmiyor olamaz yani.

.ilk bu ikisini sonra diğer ikisini gönderdiler, arkadaşlar görevde görsün misali. hanna olayı kaybetti, onu öldürmek için ajan göndermek yerine iki tane normal insan gönderdiler, onları kolayca halletti ama hem müttefik arkadaşın ölmesini engelleyemedi hem de hedeflerinin ölmesini engelleyemedi.

.tekrar kaçak konumuna düştü, güya kaçmaktan yorulduğunu söylemişti ama ilk görevde bu hale geldi. düşünmeden adam öldürebilir miydi? o da saçma olurdu ama zaten bu tesisin amacı bu hepsi ajan işte, ne olacaktı başka? bir de sosyal ağlarda insanların kendileri gibi olmamasından dem vurup kendi yaptıklarını normalleştirdiler, saçma ama özel koymuşlar.

.marissa'nın ağzı burnu kırılıyor, güya karıya işkence ederek bilgi almaya çalışıyorlar ama pek bir şey de yapmıyorlar. bir tane asker seni buradan çıkartacağız sabret dedi. devlet içinde devlet var herhalde, diğer tarafta da zaten bu organizasyon araştırılıyordu, neyin ne olduğu belli değil.

--- spoiler ---