20 Aralık 2021

yellowjackets s01e05:

Blood Hive

--- spoiler ---

.olaylar çok yavaş gelişiyor. ruh olayını katarlarsa çok saçma olacak. ormanda bir kabile gibi bir şey olursa ancak o zaman bir mantığı olabilir ama şimdiden ruh kan istiyor falan demeye getirdiler, kafayı yiyip mi? birbirlerini yediler? orası hala belirsiz, ormanda hayvanlar azaldı gibi gösterdiler ama azalsa ne olur ki?

.misty denen manyak, diğerlerine kamera koymuş izliyormuş. belki her şeyi kendisi mi yapıyor? can sıkıntısından her şeyi yapar gibi. koça hallenmiş, adamı uykusunda bile rahat bırakmamış, üzerine zehirlemiş. sonra koç ben de sana ilgi duyuyorum ama küçük sırrımız olsun demeye getirdi, artık korkudan böyle bir şey yaptı. o da garipti gerçekten...

.iyi aile annesi, kocasını aldatırken kızına yakalandı. kızına yaptığı konuşma baya iyidi. babasına söyletmedi durumları toparladı, babasının ne yaptığı da belli değil ama bu olay kendisini güçlendirmiş, tavşan katlinden olaylar buraya kadar gelmiş. aşığı denen tip de araştırmıştır dedi, aslında çok mantıklı, yeniden bir şeyler çıkabilir.

.zaten bu kadar kız var hepsinin büyüklüğü gösterilmiyor, çok azı kalmış gibi ama bir kısmını sallıyor olabilirler. siyasetçi karının kapısına dökül yazmışlar, ormanda olanı anlatmıyorsun şeklinde imalar vardı. boyayı çocuğun yatağında buldu. ağaçtaki kadın yaptı dedi. ağaçtaki kadın misty olabilir mi? manyak olur aslında ama kampanyadan çekilecekken, buna hazırlanmışken tekrardan savaş ilan etti.

.travis denen elemanla avcı karı baya takılmış. bu kadar kızın arasında ilginç aslında ama sonra intihar olayına inanmamışlardı. e-posta hackleyen tiple buluşmaları komikti. içinden çıkan fotoğraflarda mumla ayin yapıldığı görülüyor. ayin yapan niye mum izlerini silmedi? bulmalarını mı istedi? tam bunları siyasetçiye anlatırken misty bunları dinliyordu. hepsini misty yapıyorsa o kadar güzel olmayacak ya bakalım nereye varacak.

--- spoiler ---