20 Aralık 2021

haepiniseu s01e09:

 Dwindling Water

--- spoiler ---

.biraz toparlandılar. şu rahip ve haç olayı vardı. neyse ki mantıklı şekilde açıkladılar. ulan adamlar hristiyanlık dese iyice komik olacaktı. meğer amcam enfekteymiş, enfekteler de birbirlerini ısırmıyormuş. virüsü yaymak için böyle olması mantıklı elbette. iyi güzel derken işleri esas oğlanı çizdirerek boş yere karıştırdılar.

.tabii bunca zaman her türlü zombiye kafa göz dalarak riski alıyorlardı ama şimdi mi çizilecekti? eleman en son dövüşte çizilmiş, elini falan da kestiydi tam olacak yani. zombiye dönüşmemek için ne yapacak bakalım, esas tipe bunu yapmaları hoş olmadı ama eğlenceli.

.antikor olayı da çabuk oldu. şimdi kızın kanını mı alacaklar? bu kadar zamanda nasıl üretecekler? o iş nasıl olacak belli değil ama esas oğlan enfekte olunca esas kız da çaresi oldu. çok ağır saçmalama potansiyelleri var.

.apartman sakinleri olayları zaten çok abartıydı, dizi bunun üzerine anladık ama yine de olmamış. bu olaylar içinde bile hala yok efendim zengin olacaklarmış yok efendim parayla satacaklarmış, diğerinin şifresiymiş şuymuş buymuş.

.doktor denen tiple avukat denen tip arasındaki olay da komik. karı var bir tane ayartıyor işte. doktor zaten saçma sapan hareket etti, en son pederi öldürdü, kimse fark etmedi. nasıl rahat bir arkadaşsa artık dert oluyor bize.

.yaşlı çift güya enfekte idi ama ona gelene kadar dışardan kasada duran kız enfekte çıktı. kan testi biraz komik oldu ama yine de güzel oldu.

--- spoiler ---