11 Aralık 2021

yellowjackets s01e04:

 Bear Down

--- spoiler ---

.resmen tıkandı. bir olay olmuş ama anlatmamak için yırtınıyorlar. geyik meyik olan yerde insan yemeye başlamışlar, geyik tükenmiş olamaz. o kadar abartmazlar umarım. tüfek buldular, avcılık bilen tek ayaklı koç yardımcısından mevzuyu öğrendiler, hatta geyik bile avladılar. durum bu.

.bin tane olay sıkıştırdılar, yok babasının yüzüğünü alacakmış da babası onu sevmezmiş de, alkolik olan tipin babasıyla sorunu varmış. anasını döverken silah çekmiş ama emniyeti açmayı unutmuş, sonra babası elinden almış, böyle açılır demiş ama bir sonraki adımda elinde patlamış, kafa uçmuş. ondan sonra biraz kafayı yemiş.

.şimdi intihar ettiği düşünülen arkadaş için raporu öğrenmeye çalışıyor. çocukken birlikte takıldığı tipmiş bu polis, ondan öğrenecek. misty denen manyak da peşinde takılıyor, bir bu karakter iyi ama dizi için yeterli değil.

.siyasi lez karının da derdi büyükmüş, başına ne geldiğini öğrenmeye çalışan zengin bir tip varmış. yamyam mı çıkacak hepsi? derdi nedir bilmiyorum ama bence çok gereksiz hikaye.

.geyiğin kanını akıtan tavşan katili de kocasını aldatmaya devam ediyor. kitap okuma bilmem nesi demiş, gidip adamla takılıyor, çeşitli eğlencelerden sonra sevişiyorlar falan. ne gerek var hikayeye?

--- spoiler ---