11 Aralık 2021

hanna s01e07:

 Road

--- spoiler ---

.güzel bölüm yaptılar. hanna'nın biyolojik babasını biliyormuş. güvende olması için ona götürdü ama son dakikada yine kız yerinde durmadı geldi erik'i kutardı. madem böyleydi baştan niye yanından kaçtı, kaç bölümdür uğraşıyoruz.

.erik ne yapmaya çalışıyor orası da belli değil. intihar görevi yapıp tesisi ifşa edecekmiş. öyle anlattılar. marissa denen kadınla anlaşacak mı dedik? birlikte mi çalışacaklar ne olacak derken yine başa döndük gibi oldu. sawyer denen tip ölmüş olabilir, kadın öldürmüş olabilir, o kısmı göstermediler ama ilginç olacak böyle.

.bu kadar insan yakalayamıyor onu abartıyorlar. elinde doğru düzgün silah yok yine olmuyor. kadın kolundan vurdu. zaten vurulmuştu, iyice hasta olacak. tekrar ormana geçip iyileşsin bunlar böyle olmuyor.

.biyolojik babası ve eşi kızı istemiyordu, orası belli. sanki olacakmış getirmeleri de komik. neyse ki çok uzatmadılar. erik'in anası kendisine bile güvenmiyor nasıl bir arkadaşsa artık durum böyle.

.marissa'yı infaz olayı da pek olmadı. madem öldüreceksiniz öldürün böyle kaçma sahneleri de hiç olmuyor artık. baştan sonra böyle gidiyor çünkü... yakalıyorlar, işkence ediyorlar tam infaz edecekler hop kaçıyor. iki adam bir kadını tenhalara götürüyor, yine kaçıyor.

.üstelik ölen adamlardan haberleri yok, kadın kendi başına yine elemanı buluyor. nerdeyse birlikte çalışacaklarken işler karışıyor.

.denek arkadaşlardan zenci olan kızcağızın gözü dışarda. pencereden bakıyor, özel güçleri ile duyuyor. bilimsel kısmı bu kadarmış. detaylara girecekler mi bakalım. genetikleri özel arkadaşlarmış bunlar.

--- spoiler ---