10 Aralık 2021

hanna s01e06:

 Mother

--- spoiler ---

.bebekleri niye öldürdüler? bunu doğru düzgün açıklamaları lazım, yoksa öldürmediler mi? öldürmüş gibi mi yaptılar? onu da göreceğiz. hanna gibi tipler varmış. projenin yenisini bilgisayarda erik gördü, tutulduğu yerden kaçması, hasta hasta kızı kurtarması biraz abartıydı ama yine de güzeldi.

.tabii en başta kadını öldürmeye gelmemişler miydi? hanna niye öldürmedi? onu da anlamıyorum. açıklama gerekiyor bunlara, baştan beri anasının intikamı ile yaşadı, şimdi anasını öldüren karıyı gördü ama öldürmedi. ne diye? uyurken ayakkabısını çıkarttı diye mi?

.oğlan meselesini tam da düşündüğümüz gibi yaptılar. arkadaşı ile tartıştı, tam ayrılacakken annesi diye tanıtan kadın geldiğini öğrendi, kaçtı ama telefondan saniyesinde mesaj marifeti ile kandırılmış oldu. hanna'ya yakıştıramadım bunları. ailenin başına bir şey gelmesin diye de teslim oldu güya, mevzu da böyle kapandı.

.daha iyi yapabilirlerdi ama erik ile tekrardan aynı safa geçmiş oldular, en başında niye ayrılmışlardı? adam mermi ile ne kadar yaşayacak? helikopterle nereye gidecekler onu bilemiyorum.

.bu kadar ajanı, bu kadar devlet imkanını iki tip aşmış oluyor, o da biraz saçma olmaya başladı artık. bir türlü yakalayamıyorlar. sırf bu yüzden iyi yerlere gelmeleri gerekirken terörist muamelesi görüyorlar, tabii amaçları nedir onu hala anlamıyorum. hanna normal çocuk olamayacağını anlamıştır diye umuyorum.

.erik işkence olayları fena değildi. marissa'nın özel hayatına giden olaylar da güzel olabilir. kadının derdi nedir bu kadar? adam niye bu kadını taşıyor onu da anlamıyoruz. mahvolmuş hayatlar işte. hep bu cia pisliği yüzünden adamım!

--- spoiler ---