29 Aralık 2021

the witcher s02e06:

 Dear Friend...

--- spoiler ---

.yen bu kızı nereye götürdü? bu bilmem ne anasının söylediği nedir? olaylar ilerliyor ama işler çok karıştı. bir taraftan bu kız bir silah, diğer taraftan bir savaşçı. triss denen karı da en son ispiyonladı, yanlış ellerde dünyayı yok edebilir dedi, bir taraftan haklı ama yanlış yorumladıysa boş yere satmış oldu. zaten bu büyücüler bir olay olsun da yakalım diye yer arıyorlar.

.yanlarındaki tarihçi tip araştırmak için bir hukuk bürosuna gitti, tipler komikti, onlar biraz daha açıklamış oldu ama neye varacak orası belli değil, tam bu olaylar içinde bir taraftan anlatırken bir taraftan da ateşli arkadaş gelip ciri'yi buldu. bunlar günlerce hareket ediyor ama bulmaları şak diye oldu. kim bu arkadaşı tuttu? orasını bilemiyoruz.

.yen ile birlikte kaçmak zorunda kaldılar, geralt dur dedi ama yen duramam dedi, büyü gücünü almak için dünyayı tehlikeye atıyor gibi görünüyor, kızı da yok edecekse işler kötü gidecek, yeni buluşmuşlardı ama aralarında sıkıntı var gibi, yen'deki olayı zaten anlamış olması gerek.

.witcher'ların mekana da dalıp mutajen kanı aldıydı. onu bile koruyamadılar, bir tane ateş büyüsü yapan arkadaş hepsine kök söktürdü, biraz ona sinir oldum ama yine de hoş gidiyor.

.bölüm başında roach'ı öldürmeseler iyidi. geralt'tan biraz daha duygu beklerdik, şu vakte kadar en çok atıyla konuşmuştu. biraz duygusallaştı ama hızlı geçti, çabuk unuttu. savaşlarda bir sürü at ölüyordur elbette, bir sürü yaratık atını da öldürmüştür ama roach başkaydı be! üzdüler.

.elflerin sığındığı bölge devamlı ismini söyledikleri mekan, burayı beyaz alevden gelen mesajlara göre mi yönetiyorlarmış? zenci büyücü karı elfleri getirdiydi, bebek ağlamazken kucağında ağladı, büyü mü yaptı bilemiyoruz ama olayların kontrolünü kaybedecek gibi görünüyor. komple elf sıkıntısına döndü olaylar ama zaten ciri de elfmiş, oraya bağlayacaklar.

--- spoiler ---