29 Aralık 2021

hanna s02e07:

 Tacitus

--- spoiler ---

.bir görevde iki ajan kaybettiler, nasıl eğitimmiş bu? diğer kızları yollamaları gerekiyordu, iki tane şüpheli ajanı yollayınca çok da normal oldu. bu kadar uzman olup böyle bir hata yapmaları saçma ama tabii hanna ve clara'nın dışarı çıkması, tekrardan kaçması gerekiyordu.

.marissa da ölmüyor, ikinci kez infaza götürülürken paçayı kurtardı. bu sefer askerler yardım etti, cia içinde kapışma oluyormuş. baştaki tip yeni metotlar deniyormuş. zaten kimsenin kabul etmeyeceği bir şey bu, bunları kullanarak suikast yapıyorlar.

.sandy görevine sadık bir ajan, lezbiyen arkadaşı zaten öldürdü döndü. sandy de babayı öldürdü. listenin nerede olduğunu bulamadılar, çantayı da bulamadılar ama yine de öldüreyim dedi. kızı da öldüreceklerdi ama hanna kurtardı. aslında ikisini de kurtarabilirdi ama olay olsun diye böyle uygun görmüşler.

.clara'nın dişçi anasına mail atması saçma oldu, telefonu yok mu arkadaş? maile cevap bekliyor da falan filan sonra göreve geri dönüyor, braz saçmaladılar.

.hanna'nın ortalarda, gözlerinin önlerinde rahatça gezmesi de biraz saçma, yine saçları değiştirdi, kapşon taktı, tamam oldu bu iş tarzında geziniyorlar. biraz saçma ama olacak o kadar.

.devlet içindeki yapılara hiç girmiyorlar, kimsenin haberi yok mu? orada fail-i meçhuller var mı bu kadar? hepsi çok abartı ama izletiyor işte. hanna'nın kendini bulması, süper kahraman gibi dolanması falan iyi oluyor.

--- spoiler ---