2 Aralık 2021

the shannara chronicles s02e10:

 Blood

--- spoiler ---

.tabii ki sıçtılar ve sıvadılar. ne olacağını bekliyorduk ki zaten? üstelik adamlar iptal edilmeyeceğiz sanmışlar, devamlı gelecek diye bitirmişler. wil şeytanların ortasında yatıyor, üzerine bir tanesi geliyor ve sezon bitiyor ama neyse ki başka para veren çıkmamış da burada bitmiş, mallar.

.tabii olsaydı sonraki sezon, yine izlemezdim. esas karakterin kendini feda etme olayı zaten birebir ilk sezon gibi oldu ama bu sefer ölmedi başka yere gitti şeklinde iyice saçma sapan bitirdiler. kendini feda etse yine bir derece diyecektim ama onu da yaptıkları için yapacak bir şey kalmadı.

.en zekasız kısmı ise eretria'nın durumuydu. ulan madem şeytanını çıkartabiliyorsun, öncesinde çıkartsana olayları karıştıran karı buydu. içinde hala kötülük kaldı diye devam etti ama yine de en azından bu kadar olayın olmasını engelleyebilirlerdi. eretria'yı devreden çıkarmaları gerekirdi, onun yerine yanlarında tuttular, üstelik şeytanını çıkartabiliyormuş ama iş işten geçtikten sonra çıkarttı, inanılmaz saçmaydı.

.bu kadar güçlü arkadaşımız iki tane güçsüze de çok kolay kaybetti, ikisini paçavra gibi attırdı ama güya aşk kazandı tarzında birbirlerine yardım ederek kazanmışlar gibi gösterdiler. kılıncı düşmüştü, kız kılıncı eline attı ve şakadanak öldürdü, on kere engellerdi, atmasını da engellerdi sokmasını da engellerdi. öncesinde wil'in içine kılıncı zaten soktuydu, teyallam ya bu nedir?

.her neyse ilk sezon eh işte ama ikinci sezon gerçekten zar zor izledim, izleyecek bir şey bulamayan birine bile kötü geliyorsa allah onları affetsin.

--- spoiler ---