3 Aralık 2021

haepiniseu s01e04:

 The Spread

--- spoiler ---

.olayları çok yavaşlattılar. tüm muhabbet de bu sitede geçecek gibi. hadi geçsin ona da lafım yok ama karakterlerin kendi aralarındaki dertlere geçiyoruz. bu kadar fazla karakter, hepsinin de derdi tasası var. yok kiracıymış yok para gerekirmiş, bir tane dert. dertli parasız koreliler, hiç yakıştıramıyorum bak. onlar da öyleyse artık.

şimdiden neden hapı açıklamadıkları konusunda sinirlenmeye başladım. ulan hapın yaptığı belli işte, açıklayıp toplatın yasaklayın bir şeyler yapın böyle olur mu? şimdi hapı kullanan var hala, olaylar nereye gidecek böyle? millet salgından korkuyor ama hapı almaya devam ediyor.

.herkesin ortasında güya bir tane su içen tipi, spor salonu sorumlusunu yani, odaya kapatıyorlar, çıkıyor gidiyor, bu da olacak iş değil. sonra bir bakıyorlar ortalıkta kan var. kanı niye elliyor bilemiyorum ama bunlar nasıl güvenlik güçlerinden insan hayret ediyor. hiç prof değiller.

.romantizm zaten başımıza dert. şimdi iki kişi eve polis arkadaşı ve komşunun küçük kızını sıkıştırdılar, komikler mi nedir anlamadım. muhabbetler komple komik, salgınlı zombi dizisinde bunlar eğlenmiş resmen, dünyanın sonuna gelmişler, ölecekler ama eğleniyorlar.

.ilaçları baştan fark etmişler ve güya engellemişler ama güçlü bir tanesi tekrar dolaşıma sokmuş. kaçakmış yani böyle anlatıyorlar, bu durum hastalık kaynağı olarak açıklamamalarını anlatmıyor. ayrıca bu güçlü arkdaş yarbayın karısını da ısırmış. adamı diğerlerinden ayrı şekilde zombi olarak tutuyorlar, yanındaki yardımcısını yiyor ama kimse bir şey yapmıyor, köle mi lan bunlar? zenginsin de anladık ama o sahneler abartıydı. en azından ilacı niye engellemediklerini biraz olsun açıklamış oldular.

.yemek içme derdi, apartman müdürleri, yaşlı çiftler, youtuber falan derken bölüm bitti ama pek sevmedim bu kadar fazla karaktere girmelerini, zaten manası da yok yani.

--- spoiler ---