1 Aralık 2021

the shannara chronicles s02e08:

 Amberle

--- spoiler ---

.yine ağır saçmalamalardalar. durduk yere druid ölecek, uyumazsa ölüyormuş. eğitim yapıyorlar, sonra pat diye büyü karşıtı geliyor. sonra kitabı istiyor. kızını rehin almış, normalde vermez ama bu sefer veriyor falan. öncesinde sevgi güçsüzlük yapar muhabbetleri üzerine komik oluyor. sonra bunları paketleyin yakın diyorlar, akşam oluyor bir odun toplayıp yakamıyorlar. bölüm de orada bitiyor.

.gelip kurtaracaklar ama bu sefer de eretria'nın içine şeytan falan kaçtı, onla uğraşacaklar. diğerlerini güya kurtarmaya uğraşmıştı, salak sormadı bile diğerleri güvende mi dedi, bastılar gittiler, hepsini öldürmüş. iyi karakteri de böylece kaybettik, saçma oldu.

.wil salağı desen kılıncı kırmıştı, onla birlikte ağacın içine girdi. eretria'ya göründü prenses, gel dedi. gitti görüşmeye, yok şöyle yok böyle. saçma sapan muhabbetler. iyi güzel de ben dünyanın en güçlü silahını kırdım dedi. güya ona açıklama getirdiler. hazır olmayınca kırılırmış. kızı arkada bırakınca tekrar eski haline geldi, silah hazır savaşa tarzında bir yaklaşım işte.

.kahin salağın hikayesi de inanılmaz saçma oldu. ölen karıyı geri getir, senin takipçin olayım falan diyor. eleman en kötü karakteri bunun için mi geri getirdi? bir de beni düşmanımın tipinde niye getirdin diyor. niye? tipi ne ara seçti? allanon'u oynatalım demişler işte, başka açıklama yok. çok saçma yani.

.sonra karıyı canlandırıyor, elemandan korkuyor. pat devereye girip ayartıyor. hafiften şeytana çeviriyor, sonra kalbini boşalt diyor. kadını öldürtüyor, sırf bunun geyiği ama o kadar saçma yapmışlar ki anlatamam.

--- spoiler ---