1 Aralık 2021

the shannara chronicles s02e07:

 Warlock

--- spoiler ---

.warlock dedikleri tip allanon'un yandan yemiş, püsküllü haliymiş. niye böyle yapmışlar? bir bağlantısı yoksa ikiz kardeşi falan değilse resmen oyuncuyu bedavaya getirmişler, baya dandik bir diziymiş. yani her tarafından belliydi ama yine de bu kadar olmamalıydı.

.duygusal konuşma yapacak, wil salağı devamlı bıyık altından gülümsüyor. eski sevgilisi ağaç oldu çağırıyor, bu yenisiyle kırıştırıyor, sonra da dünya yok olurken muhabbet ediyorlar ya da sevişiyorlar falan ve filan.

.allanon kılınç yarasından sonra ölecek sandık ama bir şey olduğu yokmuş, diğer tarafta sonraki druid için soru sormaya gitmişmiş. kızı geldi kurtardı da ne kurtarması anlamadım, gelecek olan oymuş, önceki velede boş yere baskı yapmış. ulan sorsana madem o mu değil mi? şimdi gitti oğlan en kötüyü uyandırdı, aşırı saçma.

.krallık diyarlarında elf kralını çöp gibi attılar, bir tane daha kral soyu kalmış, o da tabii druid'in beklenmedik kızı yeni tip. bunun haricinde kraliçe yakalandı, önce diz çöktü sonra idam edildi. bu neydi şimdi? niye ilk diz çöktü diğerlerini kurtarmak için mi? diğerlerini niye idam etmeyecek? bu riga denen ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.

. zar zor bitireceğim, çok sıktılar, çok saçmaladılar, yazık oldu cidden.

--- spoiler ---