18 Aralık 2021

hanna s02e04:

 Welcome Mia

--- spoiler ---

.toparlayamadılar. kaçsaydı da olmazdı, yakalandığında da olmadı. üstelik zenci kız hemen taraf değiştirmiş oldu. ulan madem böyle olacaktı niye özgür irade dedi, o kadar olaya sebep oldu, o kadar uğraştılar falan derken tekrar döndüler aynı yer. yani orman sahnelerinin hepsi çöp demek oluyor bu.

.ona göre başka yer yok ondan böyle oldu ama yine de saçma oldu pek beğenmedim ama diğer taraftan olayların içine girmesi güzel olabilir. hanna pek buna niyet etmiyor ama yine de olsun. marissa da yakalandı zaten bunu anlamaması imkansızdı. kendi başına değil de zenci kız yüzünden anlamış oldular. 

.gördükleri yerde öldürmek yerine yeteneklerini kullanmak istiyorlar, ülkelerine hizmet diyorlar, bir taraftan güzel mantık aslında ama diğer taraftan hepsi terörist gibi bir şey. hepsine hikaye uydurmuşlar, yeteneklerini güncelliyorlar. her şeyin yalan olduğunu öğrenip hepsi ayaklanır diye düşünmüştüm ama pek ilerlemiyor o konu...

.özellikle lezbiyen kız uyanış yaratacak dedim ama bunlar sıfırdan eğitimle anasız babasız nasıl bu hale geldi? nasıl şimdi rolleri kabul ettiler, bu hikaye çok yüzeysel kalıyor. marissa niye bu kadar bağlandı? onu da açıklamıyorlar. duruyor sadece öyle.

.marissa'nın hanna'dan yediği dayak sonrası araba çarptı demesi komikti, hanna'ya gelip anlatırken de kaş göz yaptı, nasıl görmüyorlarsa artık, yine de o sahneler hoştu.

--- spoiler ---