17 Aralık 2021

hanna s02e03:

 To the Meadows

--- spoiler ---

.akıcı bir bölüm ama aniden saçmaladılar. hanna marissa'nın yalan söylediğini fark etti ve direkt daldı, sonra arabasını alıp mekana daldı ve yakalandı. bu ne lan? plan yapıp girmeliyiz falan demişti, kadın ihanet etmeyecekti. telefondan başkası olduğunu anladı yani bunlar yeterli değildi.

.ihanet etmeyi düşündü mü? ondan emin değilim ama her durumda zaten bu kadının kendisinin belalısı olan kuruma çalıştığını biliyordu, o yüzden aşırı saçma oldu. tek müttefikini bu şekle getirdi ve gitti salak gibi yakalandı. zenci kız da öyle bakakaldı, bir tepki falan da veremiyor, ilaçtan mıdır nedir?

.bu kız için her şeyi riske atmış oldu. o benim gibi falan diyordu ama değil işte. sadece olay olsun diye bir mazeret uydurdular, ikisi birlikte hareket etse yine olabilecekken bu şekilde imkansız hale getirip bıraktılar, olmadı yani.

.bundan sonra ne yaparlar bilemiyorum. hanna'yı da bu olaya dahil edeceklerse çok saçma olacak. ikili ekip iyi çalışıyor ama bu tipler ajan, gizli silah, uykuda ayarlanmış bomba gibi demişlerdi. hükümete bağlantısı falan da yok yani tüm bunlara göre bakınca çok ağır saçmalama ihtimalleri var. ilk sezonki hikayeden sonra nereye gideceklerini bilemediler.

.yakalanmayacak gibi dalıp yakalanması da hiç olmadı. baştan beri tek başına ilaç şirketinin müdürünü takip edip sevkiyattan mekanı tespit ettiler ve o şekilde dalmış oldular. amerikanın en gizli olayını bu şekilde bulmaları da çok saçmaydı.

.en başta ilaç şirketini zenci kızın kolundan çıkardığı ilaçla bulmuş. aynı şekilde hanna'nın hayatta olduğunu da böyle öğrendiler, oralar fena değildi.

.zenci kızın çabucak ikna olması da olmadı. annesinden mektup diye kakaladılar, nasıl inandı anlamadım. çok saçmaydı.

--- spoiler ---