17 Aralık 2021

hanna s02e02:

 The Trial

--- spoiler ---

.hanna'nın saçlar boyandı. üçüncü sezon da böyle devam edecek herhalde. bu bölümden itibaren sarı kafa olarak göreceğiz kendisini. marissa kendisiyle ilgileniyor ama yine kafasına göre hareket etti. bir ilaç şirketi ya da bir deneye yazıldı, çok saçma falan derken hakkaten kızlarla ilgiliymiş. orayı dağıtarak kaçtı, marissa geldi kurtardı. ilaçlı falandı, kendini ormanda zannederken oradaki insanları öldürdü, böyle de bir manyaklık yaptıklar.

.genleri ile oynanmış kızların mekan da iyice saçma hale geldi. kimse merak etmiyor mu? hepsi ile aynı kişi konuşuyor, bunlar aptal mı bu kadar? dışardaki dünyayı gerçek zanneden bir sandy var, belki bir tek o yapıyor. zenci manyağı getirip bunların arasına koydular ve ağızlarını burunlarını kırdı. biraz düşününce nasıl yakaladıklarını anladı. mantıklı oldu yani.

.bir de her şey tamamış gibi heteroseksüel olayına girdiler. sandy'nin arkadaşı lezbiyen çıktı, krem falan sürdü, öyle yakın çekim yaptılar ama bunlar birbirleri ile takılırsa olaylar nereye varacak ondan haberleri yok.

.hanna'nın fransız oğlanın bilgisayarına girip cüzdanını çalması biraz saçma oldu. bu kadar ajan arkadaş gizli sekmeyi öğrenememiş mi? hemen bilgisayardan mevzuyu çaktılar, daha iyi olabilirdi yani.

--- spoiler ---