14 Aralık 2021

hanna s02e01:

 Safe

--- spoiler ---

.kendilerini tekrar etmişler gibi olmuş ama yine de güzel gidiyor. yeni tiple birlikte ormanda başladılar. babası gibi kızı eğitiyor ve saklıyor. kız da kendisi gibi gözü dışarda, anasını arayacak dedi marissa, öyle de oldu. anasını ararken paketlediler. bu kadar mal olmaması gerekirdi ama dünyayı henüz tanımıyor, normal diyelim.

.ormanda drone ile kaçmalardan ani yakalanmalara geçtiler, hikayenin ormanda ilerlemeyeceğini bildikleri için bu böyle oldu. diğer tarafta yeni bir tip shameless'daki tip burada uzman olarak gelmiş. marssa'nın yaptığını da biliyor ama yine de kadrosunda istiyor.

.hanna'yı ellemeyeceksin dedi ama yine de saldırdılar, patlama oldu dedi ama tabii ki de ölmedi. bölüm sonunda marissa ile birlikte çalışmaya geldi. babası yerine bu karıyı mı koyacak? o biraz saçma olacak ama başka karakter kalmadı. tek başına ilerlemesi çok zor.

.diğer kızları gerçek hayata hazırlıyoruz diye hikaye uydurdular, sandy denen tip de bunu çok ciddiye aldı. böyle sıfırdan insan yetiştirilir mi? aile olmadan? anne sevgisi olmadan, onu sorgulamışlar ama işte pek derinlikli değil.

.bilim kurgu hikayesi de aynı şekilde. biraz projeden bahsettiler. kurt geni falan katmışlar, çeşni yapmışlar, işler böyle ilerlemiş. şimdi hepsini gizli ajan yapmak için uğraşıyorlar. dış dünya ile iletişime geçmemeleri için yazışmaların diğer ucunda yeni bir tipi görevlendirdiler, ne işe yarayacaksa artık.

--- spoiler ---