14 Aralık 2021

dexter s09e06:

 Too Many Tuna Sandwiches

--- spoiler ---

.daha iyisini bekliyoruz. güzel işler oluyor ama çok ağır ilerliyor. bölüm sonuna kadar bekletiyorlar. dexter'ın bunlara ihtiyacı yok ki?

.polis kadın jim olayını patlattı. sezon başındaki araba çekme olayı ile başladılar. dexter sevişecek zannetti ama sen kimsin ulan dedi. merkeze götürdü, orada kendini ifade etti ama duygusuz dexter pek güven vermedi, şimdilik ayrıldılar gibi göründü. bölüm sonu olay yeri inceleme olarak dexter'ı çağırdı. mağarada yıllar önce kaybolan kızın cesedini buldu. mekandaki seri katil belli, yıllardır bunu yapıyor herhalde.

.bu yeni seri katil çok pervasız takılıyor. podcast'çi karıyı bile nerdeyse götürüyordu. dexter olaylara ani kaynadı, kadını da kurtardı. kadın da durumu anladı gibi ama çok fazla uzatmadılar, güzel sahnelerdi.

.dexter'ın oğlan konusunda işler çok sıkıntılı. güreşte karşı tarafa zarar vereceği belliydi. kolunu pes ettikten ve düdükten sonra kırdı. dexter oğlan için seri katille itekleşmiş oldu, adam babası yerine geçecek, hani oğlan gerçek seri katil olursa dexter oğlunu öldürecek falan diye bir şey yapmazlar herhalde, umuyorum böyledir.

.oğlanın insanlara zarar verme olayı varmış. kızla sevişmeden önce bunu söyledi. babası anasıyla, evlatlık kız falan da olsa yine de garip bir hadise oldu.

.normalde dexter bu olayları çok daha iyi sezerdi, seri katili de çok geç fark etti. oğlanın bu adama yaklaşmasını da engelleyemedi.

.terapist sahneleri de bir şeye yaramadı, orada da durum belli oldu ama bir türlü görmüyor, oğlanda sıkıntı var ve bu konuyu devamlı geçiştiriyor. deb de bu konuda çok başarısız oldu. dexter'ın kendi sesi ama yine de olsun.

--- spoiler ---