7 Aralık 2021

hanna s01e04:

 Father

--- spoiler ---

.gayet de güzel açıkladılar aslında. hanna biraz fazla kendi başına hareket etti ve son anda normalde olabilecek bir şey oldu ama o da isabetli oldu. kendi başına kaçacak, onun hikayesi uzun bir süre ayrılacak gibi görünüyor.

.bu arkadaşlar cia'nın tamamen gizli bir operasyonunu yapmışlar. insan bebeklerine ne yaptıklarını henüz söylemediler ama proje ortadan kalktığında diğer bebekleri öldürmüşler, bebek katili insan evlatları bunu da rahat rahat anlatıyor. bir tane hanna kalmış, neyse dertleri anlatmadılar.

.annesi hanna'dan vazgeçtikten sonra kararını değiştirmiş ama imza attın diye geri alamazsın demişler. eric de tüm askerlik olaylarını bir tarafa bırakmış. karıya aşık olmuş, çocuğunu kurtarmış. yolda kadın ölmüş, tam ormana girerken ve kızı manyak olarak yetiştirmiş.

.en başta anlatsa ulan anana böyle yaptılar, ben senin biyolojik baban değilim falan hiç bu kadar olay çıkmayacaktı ama ormanda tutabilir miydi bilemiyorum. o biraz sıkıntılı, adam sana doğduğundan beri bakıyor, biyolojik değilse ne olmuş yani? hanna'nın tepkisi abartıydı ama hikaye ayrılsın diye yaptılar.

.son dakika kahve olayını nasıl fark edemediler, ona da biraz kızdım. gönderme yaptı zaten, adam buraya kadar iyi idare etti. kadını öldürmek yerine kaçış izni istedi, iyi güzel de nereye kaçacaktı? ailesini tehdit ettiği sürece rahat bırakacaklarını mı sandı? hareketlerinde değişiklik var diye iki saniyede olay çıkarttılar, son plan pek olmamış ama oraya kadar iyidi.

.asker arkadaşlarını da böyle harcamış oldu. bir tanesi öldü, diğerleri zaten ortaya çıktı. biri daha önce ölmüştü. tekrar operasyon yapamayacak ama hanna 10 asker gücünde, o tek başına halledecek galiba. hem sevgi dolu bir kızcağız hem de yaratık. aile ile iyi anlaşıyor falan böyle gösteriyorlar, değişik aslında.

.en son da ingiltere'ye kaçak olarak girdi. bu eleman dürüst iş yapıyorum falan diyordu ama insan kaçakçısıymış, eski askerlerden ancak bu kadar oluyor demek.

--- spoiler ---